IPS و IDS چیست؟

چند وب سایت در اینترنت وجود دارد؟

🕓 زمان مطالعه: 6 دقیقه

اینترنت یک دنیای مجازی است که دائما در حال پیشرفت و توسعه است و با گذشت هر لحظه، میلیون ها کاربر از سرتاسر جهان در تعداد زیاد و شگفت آوری از وب سایت ها با یکدیگر در ارتباط برقرار کرده و محتوا های متنوعی را ایجاد و به اشتراک می گذارند.

اینترنت از زمان آرپانت و اولین وب سایتی که تا به حال ایجاد شد، مسیر طولانی را طی کرده است. امروزه ما برای همه چیز از ارتباطات و سرگرمی گرفته تا آموزش و تجارت به آن متکی هستیم. این اشتهای سیری ناپذیر برای ارتباط، منجر به انفجار در تعداد وب سایت ها در سراسر جهان شده است.در ادامه این مطلب با داریانت تنها تامین کننده تجهیزات امنیت شبکه در ایران همراه باشید.

وب سایت چیست؟

وب سایت مجموعه ای از صفحات وب مرتبط،محتوای چند رسانه ای که بر روی یک وب سرور میزبانی می شوند و از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند. مانند یک کتاب مجازی که هر صفحه وب یک صفحه جداگانه در آن کتاب است.

هر وب سایت دارای آدرس های منحصر به فردی به نام URL هستند که به کاربران کمک میکند سایت مورد نظر را پیدا کرده و از آنها بازدید کنند.  این وب سایت ها در کامپیوتر هایی به نام سرور های وب زخیره ساز یمی شوند و در صورت درخواست محتوا را به مرورگر وب مانند فایرفاکس یا کروم تحویل میدهند. وبسایت ها اغلب اهداف خاصی مانند ارائه اطلاعات، سرگرمی و یا بستری برای ارتباط را دنبال می کنند و می توانند با استفاده از تکنولوژی های مختلف وب ایجاد شوند.

وب سایت چیست؟

انواع مختلف وبسایت

امروزه بیش از 1.9 میلیارد وب سایت در دنیا وجود دارند که هرکدام از آنها در دسته خاصی قرار دارند و در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند

وبسایت استاتیک

وب سایت هایی که با استفاده از زبان Css، Html و جاوا اسکریپت طراحی می شوند و ویرایش و به روزرسانی آن ها حداکثر 2 بار انجام می گیرد را وب سایت استاتیک می گویند.

 وب سایت داینامیک

وب سایت هایی که به وسیله برنامه نویسان و سیستم مدیریت محتوا طراحی و ساخته می شود را وب سایت داینامیک می گویند.

وب سایت متحرک

 وب سایت های متحرک گرافیک بسیار بالایی دارند ولی به وسیله موتور های جستجو قابل خواندن نیستند. این موضوع باعث شده تا سئو سایت های متحرک بسیار بد باشد. سرعت بارگزاری این نوع از سایت ها به دلیل حجم بسیار بالای گرافیک بسیار پایین و کند است. علاوه بر این به روز رسانی و تغییرات وب سایت های متحرک حتما باید به وسیله طراحان حرفه ای انجام شود.

وب سایت های فروشگاه اینترنتی

خود فروشگاه های اینترنتی به انواع مختلفی تقسیم می شود. نوع اول آنها تولید کننده هایی هستند که محصولات خود را از طریق فروشگاه آنلاینی که متعلق به خود است، به فروش می رسانند.نوع دوم دقیقا مشابه فروشگاه های سنتی است و به فروش محصولات تولیدی از کارخانه ها یا تولیدی ها می پردازند. نوع سوم فروشگاه های اینترنتی معروف به مارکت پلیس هستند. در واقع این نوع آنلاین آنلاین شاپ شبیه به یک بازارچه می باشد که هر فروشنده محصولات خود را می فروشد.

وب سایت شرکتی

شرکت ها و برند ها برای افزایش برند سازی و کسب و کار خود اقدام به طراحی وبسایت های شرکتی می کنند. در این گونه وبسایت ها معمولا صفحاتی برای معرفی انواع محصولات، بروشور ها، تاریخچه تاسیس شرکت، راه های تماس، نمایندگی و … وجود دارد.

وب سایت شخصی

بسیاری از افراد دارای تخصص های خاص در حوزه های متنوعی هستند. امروزه متخصصان با طراحی وب سایت های شخصی می توانند خود را معرفی کنند و درآمد خود را از طریق معرفی در وب سایت ها چندین برابر افزایش دهند. متخصص ها علاوه بر انجام پروژه های تخصصی می توانند اقدام به آموزش در این حوزه کنند

وب سایت اشتراک گذاری عکس

سایت های بسیار زیادی وجود دارند که به شما اجازه میدهند تا عکس های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. برخی از این سایت ها مانند پینترست عمومی هستند ولی برخی دیگر مانند دریبل مختص گرافیست ها می باشد

وب سایت های اشتراک گذاری ویدئو

انواع مختلف وب سایت ها با توجه به حوزه های تخصصی و عمومی برای اشتراک گذاری ویدئو وجود دارند. از جمله نمونه خارجی آن یوتوب و نمونه داخلی آن آپارات می باشد.

 وبلاگ ها

این سایت ها، معمولا وب سایت های بسیار بزرگی هستند. این وب سایت ها به شما این امکان را می دهند که به صورت رایگان چیزی شبیه به یک وب سایت داشته باشید.

سایت های دایرکتوری

در این نوع وب سایت ها، مشاغل کسب و کارها، آدرس ها، تلفن ها و… به صورت حروف الفبا و یا به یک شیوه خاص دسته بندی شده اند. شما می توانید با توجه به حوزه جغرافیایی که انتخاب می کنید، به راحتی مکان هایی که دنبال آن هستید را بیابید

وب سایت های شبکه های اجتماعی

این گونه سایت ها به مردم جهان این امکان را می دهد تا عکس ها، ویدئو ها، افکار و مطالب خود را با دوستان و دیگران به اشتراک بگذارند. همچنین برای مطالبی که دیگران به اشتراک گذاشته اند، پیغام، لایک، و… بگذارند. سایت های بی نظیری همچون فیس بوک، توئیتر و… از این دست وبسایت ها هستند.

وب سایت های آموزشی

برخی از انواع مختلف وب سایت ها وجود دارند که فقط در حوزه آموزشی فعالیت میکنند. این گونه سایت ها می توانند، توسط یک شرکت یا گروه به فعالیت ادامه دهد یا اینکه وب سایت مربوطه به شکلی باشد که افراد مختلف بتوانند در ک حوزه تخصصی و خاص به تولید محتوا بپردازند و دانش خود را با افراد دیگر به اشتراک بگذارند.

وب سایت های آموزشی

وبسایت های فعال و وبسایت های غیر فعال

تفاوت بین وب سایت های فعال و غیر فعال باعث درک واضح تری از گستره و اندازه واقعی فضای آنلاین فراهم می کند. بنابراین، زمانی که می خواهید از میزان گستردگی اینترنت با خبر شوید باید تعداد وب سایت های غیر فعال را نیز در نظر بگیرید.

وب سایت های فعال، وب سایت هایی هستند که به صورت مرتب توسط صاحبان و یا مدیران خود به روزرسانی و نگهداری می شوند. وب سایت ها می توانند وبلاگ، سایت های خبری، فروشگاه های آنلاین، پلتفرم های شبکه اجتماعی، منابع آموزشی و غیره باشند. وب سایت های فعال اغلب تعامل همیشگی کاربر، مانند بازدید ها، کلیک ها، نظرات و اشتراک گذاری ها را مشاهده می کنند. همچنین به دلیل محتوای به روز، سئو ی بهتر و فعالیت منظم کاربر، در نتایج موتور های جستجو اغلب رتبه بالاتری کسب می کنند.

وب سایت های غیر فعال، وب سایت هایی هستند که برای مدت بسیار طولانی به روز رسانی یا نگهداری نشده اند. این وبسایت ها ممکن است حاوی محتواهای قدیمی یا نامربوط، لینک های خراب یا تعامل محدود با کاربر داشته باشند.

در برخی موارد، صاحب یا مدیر وب سایت، ممکن است سایت را ترک کرده و یا ممکن است ثبت دامنه منقضی شده باشد که در این صورت نمی توان به وب سایت دسترسی پیدا کرد. وب سایت های غیرفعال می توانند شامل دامنه هایی باشند که خریداری شده اند اما از آنها استفاده نمی شود.

معیار شمارش وبسایت ها

زمانی که به تعداد کل وب سایت های موجود در اینترنت فکر می کنید، باید تعداد وب سایت های فعال را مدنظر داشته و به عنوان معیار معنا دار در نظر بگیریم. وبسایت های فعال، معرف بهتری از وضعیت فعلی اینترنت و چشم انداز پویای آن فراهم می کنند. وبسایت های غیر فعال کمک کننده هستند ولی با این حال معمولا برای کاربران مرتبط یا مفید نیستند.

معیار شمارش وبسایت ها

چالش ها در شمارش دقیق وب سایت ها

یکی از چالش ها در شمارش تعداد کلی وب سایت ها در اینترنت، موج پیاپی وب سایت هایی است که ایجاد و حذف می شوند. وب سایت های جدید هر روز راه اندازی می شوند، در حالی که وب سایت های دیگر غیرفعال می شوند، حذف می شوند یا ثبت دامنه آنها منقضی می شود.این ریزش مداوم، به روز نگه داشتن آمار لحظه ای تعداد وبسایت ها را سخت می کند.

پراکندگی دامنه های پارک شده و وب سایت های غیر فعال نیز به پیچیدگی شمارش وب سایت می افزاید. تمایز بین وب سایت های فعال و غیر فعال و تعیین ارتباط آنها با کل وب سایت راحت نیست.

جمع بندی

طبق اطلاعات جمع آوری شده معتبر، 1.13 میلیارد وبسایت در اینترنت وجود دارد که تنها 18 دصد آنها فعال هستند. 82 درصد باقی مانده از تمام وبسایت ها فعال نبئده و مورد استفاده قرار نمی گیرند. در عوض، بیشتر آنها پارک شده هستند یا عملکرد مشابهی دارند. تا ماه مِی 2024، 193527411 وبسایت فعال و 903870734 وبسایت غیر فعال در جهان وجود دارد و با خواندن این مقاله این عدد همچنان در حال تغییر است.

امروزه برای همه چیز از ارتباط و سرگرمی  تا آموزش و تجارت، به اینترنت وابسته هستیم. این میل سیری ناپذیر برای اتصال، باعث رشد انفجاری تعداد وبسایت ها در سرتاسر جهان شده است. با ایجاد وب سایت های جدید و غیرفعال شدن وب سایت های قدیمی، تعداد وب سایت ها در اینترنت دائماً در حال تغییر است. بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم حدس زدن است و این عدد می تواند در یک لحظه تغییر کند.

دیدگاه ها بسته شده اند.